ZF 24

Traian Simion pleaca de la conducerea Albalact

11.03.2010, 13:12 75

Traian Simion, cel care a detinut in ultimii doi ani functia dedirector general al producatorului de lactate Albalact, a decis sase retraga de la conducerea companiei pentru a urma alte proiecteprofesionale, potrivit informatiilor transmise de reprezentantiiAlbalact.

Traian Simion s-a alaturat echipei de management a producatoruluiZuzu si Fulga in octombrie 2005, pe pozitia de director comercialpe care a ocupat-o pana in urma cu doi ani, cand a preluat functiade director general al companiei. Inainte de face parte dinAlbalact, Simion a lucrat si in cadrul producatorilor de bere UrsusBreweries (SABMiller), BHL (achizitionat de Heineken) dar si incadrul producatorului de guma de mestecat Wrigley.

"Eu voi prelua planurile de dezvoltare ca director general, peperioada nedeterminata", a declarat Raul Ciurtin, actionarul sipresedintele Albalact, care a mai detinut pozitia de directorgeneral al companiei pana la numirea lui Traian Simion in aceastafunctie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO