ZF 24

Ufuk Tandogan, şeful Garanti: Vrem în continuare să ajungem în top zece, dar ca obiectiv pe termen lung

Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank

Obiectivul nostru este să creştem organic, dar dacă vom vedea o oportunitate de achiziţie o vom fructifica. Nu ne grăbim. Vrem să intrăm în clasamentul celor mai mari zece bănci din piaţă, dar acesta este un obiectiv pe termen lung.

Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank Obiectivul nostru este să creştem organic, dar dacă vom vedea o oportunitate de achiziţie o vom fructifica. Nu ne grăbim. Vrem să intrăm în clasamentul celor mai mari zece bănci din piaţă, dar acesta este un obiectiv pe termen lung.

Autor: Ciprian Botea

07.11.2013, 00:07 489

Ufuk Tandogan, bancherul turc care conduce din toamna anului trecut filiala locală a grupului Garanti, spune că banca mizează pe dezvoltarea organică a afacerilor, astfel că obiectivul de a intra în topul celor mai mari zece jucători din sistem devine unul pe termen lung.

„Obiectivul nostru este să creştem organic, dar dacă vom vedea o oportunitate de achiziţie o vom fructifica. Nu ne grăbim. Vrem să intrăm în clasamentul celor mai mari zece bănci din piaţă, dar acesta este un obiectiv pe termen lung“, a declarat Ufuk Tandogan într-un interviu pentru ZF.

Turcii îşi afirmaseră în mod constant în perioada de criză intenţia de a urca în topul celor mai mari zece bănci locale, fără să excludă creşterea printr-o achiziţie. Banca se afla la finalul anului trecut pe locul 13 în sistemul bancar, cu o cotă de piaţă de 1,8%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO