ZF 24

Un „premiant“ la Venture Connect atacă Ungaria

Un „premiant“ la Venture Connect atacă Ungaria

Autor: Adrian Seceleanu

02.05.2013, 20:20 973

Tjobs.ro, un furnizor de servicii de recrutare care a obţinut finanţare la o ediţie anterioară a evenimentului Venture Connect, a intrat pe piaţa din Ungaria şi are în plan să atace şi alte pieţe din regiune, a declarat pentru ZF Călin Ştefănescu (foto), directorul executiv al companiei.

Tjobs.ro vrea să des­chidă noi birouri de vânzări în Olan­da şi Norvegia, a adău­gat Ştefănescu.

Tjobs.ro a ob­ţinut o investiţie în 2011 după ce şi-a prezentat businessul în faţa mai multor investitori, în cadrul Ven­ture Connect, un eveniment care pune faţă în faţă antreprenori şi investitori pentru a facilita finanţarea unor start-up-uri sau a unor companii în expansiune.

Conexiunile, „uşile“ pe care ţi le deschide un investitor care intră în companie, se pot dovedi în timp mai importante decât finanţarea propriu-zisă, spune Ştefănescu. „Mai importante decât finanţarea propriu-zisă sunt know-how-ul investitorilor, relaţiile de business ale acestora şi uşile pe care le pot deschide“, afirmă Ştefănescu.

Companiile care vor participa la Venture Connect, eveniment organizat în acest an pe 28 mai în parteneriat cu ZF, trebuie să aibă în vedere, atunci când îşi pre­gătesc prezen­tările pentru eveniment şi discu­ţiile cu investitorii, că una dintre informaţiile-cheie pe care trebuie să fie gata să le ofere este legată de marja de profit a afacerii, afirmă Ştefănescu. „Inves­ti­torii sunt interesaţi, în primul rând, de marja de profit pe care o poate genera o companie. Ei caută un plan de business bine făcut şi real, un plan care să conţină o analiză a pieţei şi a concurenţei, dar şi cum se monetizează acest business.“

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO