ZF 24

Velvet Media a castigat 50% din spatiul publicitar pentru 1,2 milioane euro/an

03.06.2008, 15:45 16

Compania Cocor, care administreaza centrul comercial cu acelasi nume din Capitala, va vinde spatiu publicitar in cadrul magazinului, de 1,2 milioane de euro pe an, catre firma de servicii media Velvet Media, parte a fondului irlandez de investitii International Marketing & Sales Group (IMSG), se arata intr-un comunicat al companiei remis pietei Rasdaq.

"Cocor anunta ca Velvet Media este castigatoarea licitatiei pentru 50% din spatiul publicitar al Cocor Channel, cu o oferta de vanzari nete garantate de 300.000 de euro pe trimestru", se arata in comunicat.

Semnarea contractului, care urmeaza sa fie incheiata la 1 iulie, presupune ca Velvet Media sa administreze sase ore de clipuri publicitare pe zi, incepand cu octombrie 2008.

Magazinul va avea montata pe fatada cea mai mare instalatie de ecrane LED din Europa continentala, cuprinzand 13 ecrane cu o suprafata totala de 565 de metri patrati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO