ZF 24

Victor Constantinescu, partener fondator în cadrul Biriş Goran, a decis să părăsească firma de avocatură

Victor Constantinescu

Victor Constantinescu

Autor: Roxana Rosu

03.05.2017, 13:10 332

Victor Constantinescu, partener fondator şi coordonatorul practicii de real estate în cadrul societăţii de avocatură Biriş Goran, a decis să părăsească firma, în locul lui, practica şi echipa de real estate, urmând să fie conduse de Gabriel Biriş, partener fondator, şi de Raluca Năstase, partener din 2006.

Raluca Năstase are o experienţă de peste 15 ani în real estate, dintre care 11 ani în cadrul Biriş Goran în diferite funcţii, respectiv coordonator asociat al apreciatei practici de real estate şi coordonator al practicii în domeniul insolvenţei.

 „Am lucrat cu Victor (Cosntantinescu – nred) mai mult de 12 ani şi prietenia noastră va continua mulţi ani de acum înainte. Ne pare rău că pleacă, dar îi înţelegem şi respectăm decizia şi îi dorim mult succes în viitorul său rol. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru Biriş Goran şi pentru consolidarea unei practici de real estate de top care va continua să fie dezvoltată de Raluca şi membri-cheie ai echipei de real estate - Daniela Lazea şi Sorin Aungurenci.”, a spus Gabriel Biriş.

De la înfiinţarea sa, Biriş Goran a oferit consultanţă în multe dintre cele mai mari tranzacţii comerciale de real estate din ţară. La începutul anului 2017 Biriş Goran a acordat consultanţă AdamAmerica în achiziţia Construdava, o cunoscută clădire de birouri din zona de nord-est a Bucureştiului, după ce a asistat AdamAmerica în martie 2016 în prima sa tranzacţie din România, respectiv achiziţia Phoenix Tower. În ianuarie 2016, Biriş Goran a asistat Vastint în achiziţia unui teren de 48 de hectare situat pe Şoseaua Gheorghe Ionescu-Siseşti.

Biriş Goran a oferit, de asemenea, asistenţă Aberdeen Asset Management Deutschland AG în vânzarea centrului comercial „Auchan Titan”, într-una una dintre cele mai importante tranzacţii imobiliare în 2015, şi a acordat consultanţă Pumac SA în vânzarea unui lot de teren de 21.000 m.p. către Skanska, în cea mai mare tranzacţie din 2015 ca valoare a tranzacţiei. În 2014, Biriş Goran a reprezentat Raiffeisen Evolution în vânzarea Promenada Mall în cea mai mare tranzacţie imobiliară în 2014.

„Au fost 11 ani foarte buni la Biriş Goran şi doresc să le mulţumesc partenerilor şi prietenilor mei, avocaţilor şi personalului, toţi îmi vor rămâne prieteni apropiaţi. Mulţumesc pentru munca şi sprijinul acordat în construirea unei firme şi practici de top. Sunt mândru de realizările noastre din toţi aceşti ani şi am deplină încredere că practica de real estate a Biriş Goran va continua să ofere consultanţă de înaltă calitate clienţilor săi.”, a declarat Victor Constantinescu.

Biriş Goran are peste 35 de avocaţi şi a fost înfiinţată în 2006. Biriş Goran oferă o gamă largă de servicii juridice cu un accent deosebit pe domenii precum: taxe, tranzacţii imobiliare, drept societar, antitrust/concurenţă, litigii, dreptul muncii, finanţări şi insolvenţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO