ZF 24

Voicu, Voicu & Filipescu: Presiunea clienţilor pentru onorarii mici şi servicii adăugate incluse dictează în continuare

Voicu, Voicu & Filipescu: Presiunea clienţilor pentru...

Autor: Andrei Cîrchelan

31.10.2013, 00:08 53
Casa de avocatură Voicu & Filipescu, unul dintre cei mai mari jucători în piaţa locală a avocaturii de business, şi-a bugetat pentru anul 2013 „o uşoa­ră creştere“ a cifrei de afaceri faţă de rezultatul de 3,8 milioane euro înregistrat anul trecut, într-un mediu concurenţial în care firmele au fost nevoite să îşi restructureze activitatea, să îngheţe recrutările şi să se respecializeze, potrivit lui Daniel Voicu, managing partner al firmei.
 
„Obiectivul definit la începutul acestui an este de uşoară creştere sau menţinere în zona de veni­turi a anului trecut. Este un obiectiv realist, adap­tat condiţiilor actuale ale pieţei, iar rezultatele din primele trei trimestre ale anului par să îl confir­me. S-a menţinut în continuare tendinţa anilor trecuţi - chiar pe fondul unei creşteri a cererii de ser­vicii juridice. Presiunea clienţilor pentru onorarii mici şi servicii adăugate incluse dictează în con­tinuare“, a declarat Daniel Voicu, cel care a fondat firma alături de Mugur Filipescu în urmă cu 12 ani.
 
Printre proiectele importante ale firmei din acest an se numără asistarea grupului Bel Rom la vân­­zarea centrului comercial Severin Shopping Cen­ter către fondul sud-african de investiţii NEPI sau asistarea concernului Bilfinger în procedura de nego­ciere derulată de CE Hunedoara pentru lu­cră­ri în valoare de 203 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO