ZF 24

Vrancea:Trafic oprit pe DN2D, din cauza bolovanilor căzuţi de pe versanţi în urma ploilor torenţiale

Autor: Departamentul Social

29.03.2015, 08:36 50

Drumul naţional 2D este închis pe ambele sensuri între Lepşa şi Greşu (kilometrii 62 şi 74), decizia fiind luată de autorităţi începând de sâmbătă, ora 23.30.

Tot în judeţul Vrancea, circulaţia pe DN 2M Reghiu - Mera se desfăşoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 24, pe o distanţă de aproximativ 40 de metri, din cauza unei alunecări de teren, a precizat Centrul Infotrafic.

Administraţia Naţională de Meteorologie a avertizat că până duminică, la ora 10.00, vor fi ploi în toate regiunile, iar la munte, precipitaţiile vor duce la topirea stratului de zăpadă.

Potrivit ANM, în Dobrogea, în estul şi nordul Munteniei şi în sudul Moldovei vor fi ploi însemnate cantitativ, ce vor cumula local 15 - 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 30 - 40 de litri pe metru pătrat. În zona Carpaţilor de Curbură şi în estul Carpaţilor Meridionali, precipitaţiile sunt mai ales sub formă de ploaie, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO