ZF 24

Wizz Air ar putea zbura din nou de la Targu Mures spre Budapesta

Wizz Air ar putea zbura din nou de la Targu Mures spre Budapesta
01.11.2007, 12:33 26

Presedintele Consiliului Judetean Mures, Lokodi Edita Emoke, a declarat, astazi, ca a primit o scrisoare de la compania aeriana low cost Wizz Air, in care se arata ca aceasta ar putea opera din nou zboruri de la Targu Mures spre Budapesta, din luna martie a anului viitor, informeaza Mediafax.

"Am primit o scrisoare semnata de directorul economic al companiei, Bus Akos. Din luna martie, exista posibilitatea reintoarcerii cursei Targu Mures - Budapesta si ulterior mai discutam imbunatatirea ILS, adica a sistemului de iluminare a pistei, combinat cu un radar de ghidare a avioanelor pe timp de ceata", a declarat Lokodi Edita.

Compania aeriana low-cost Wizz Air anunta in urma cu aproximativ doua saptamani ca isi va muta, incepand cu 13 noiembrie, toate zborurile ce deservesc zona Transilvaniei de pe Aeroportul International Targu Mures pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Directorul general al Wizz Air, Varadi Jozsef, declara atunci, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca motivele mutarii sunt legate de conditiile meteorologice nefavorabile, combinate cu incapacitatea Aeroportului Targu Mures de a-si imbunatati operatiunile in conditii de vizibilitate redusa, care au periclitat punctualitatea companiei si au cauzat intreruperi, intarzieri si anulari fortate ale unor zboruri.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO