ZF 24

ZF Expert va invita sa participati cu intrebari la intalnirea dintre bancheri si businessmeni de joi

ZF Expert va invita sa participati cu intrebari la intalnirea dintre bancheri si businessmeni de joi
16.09.2009, 09:54 19

ZIARUL FINANCIAR va invita sa puneti intrebari bancherilor sibusinessmenilor invitati in cadrul sedintei de deschise de redactieZF Expert pe tema "Bancile si companiile in 2009".

Initiate in 2007, sedintele de redactie deschise ZF Expertreprezinta o oportunitate pentru redactia ZF de a crea ziarul de adoua zi impreuna cu cititorii sai, experti in domeniile lor deactivitate, precum si pentru cititori de a participa la o sedintade redactie si de a decide subiectele de pe prima pagina a ziaruluide a doua zi.

In plus, in cadrul reuniunilor sunt dezbatute cele mai fierbintiteme ale actualitatii economice.

Participantii la sedinta ZF expert de joi, 17 septembrie, vorfi: Mihai Bogza, presedinte Bancpost, Constantin Stroe,vicepresedinte Dacia Renault, Dan Pascariu, presedinte UnicreditTiriac Bank, Lucian Croitoru, consilier al Guvernatorului BNR,George Mucibabici, chairman Deloitte Romania, Dan Sucu, presedinteMobexpert.

Puteti pune intrebari prin inscrierea acestora in formularul demai jos. Raspunsurile businessmenilor si bancherilor vor fipublicate in editia de vineri a ZIARULUI FINANCIAR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO