ZF 24

Ziua de Cluj: Milionarul nr. 1 al Clujului se muta la Bucuresti

28.06.2007, 11:36 15

Cel mai bogat clujean, cu o avere estimata la 250 de milioane de dolari, se pregateste sa plece la Bucuresti. Stefan Vuza (foto), liderul grupului Serviciile Comerciale Romane (SCR), a declarat pentru ZIUA de Cluj ca, prin plecarea sa, clujeanul cel mai instarit va deveni Horia Ciorcila, presedintele Bancii Transilvania.

"O parte din Agentia de Investitii si Servicii in Afaceri ? AISA (specializata in servicii de consultanta si management in afaceri, ce administreaza grupul SCR ? n. red.) pleaca la Bucuresti. Pe linie de lobby, investitii, resurse umane ne mutam in Capitala. Vrem sa pastram sediul central la Cluj, dar trebuie sa plece o parte din ceea ce inseamna unitatea de management. Trebuie sa plece si presedintele. Daca vrem sa ne dezvoltam e mai bine sa fim acolo. Este o chestiune de rentabilitate. Sunt anumite elemente pentru care cel mai bine este sa fii la Bucuresti", arata Vuza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO