ZF English

Majorare de capital de 15 mil. euro la real,-

10.11.2006, 19:01 10

Compania real,- Hypermarket Romania si-a majorat capitalul social cu 52,8 mil. lei (15 mil. euro), pana la 137 mil. lei (39 mil. euro), in vederea finantarii programului de investitii al retelei de magazine.
"Majorarea capitalului social are drept scop sustinerea planului de expansiune rapida a real,- in Romania, urmarind dezvoltarea unei retele nationale puternice de hipermarketuri in centre economice importante din tara", a declarat directorul general real, - Hypermarket Romania, John Rix.
Decizia de majorare a capitalului a fost luata in luna septembrie de asociatul unic al firmei, compania germana real,- International Holding. Reteaua de hipermarketuri real,-, divizie a grupului german Metro, a deschis pana in prezent in Romania patru magazine, la Timisoara, Constanta, Oradea si Sibiu, valoarea totala a investitiilor depasind 53 mil. euro.
Compania intentioneaza sa mai inaugureze in urmatoarele luni unitati la Brasov, Craiova, Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare si Targu Mures, urmand ca pana la finele lui 2008 sa ajunga la un total de 21 de magazine operationale in Romania si un volum de investitii de peste 400 mil. euro. Potrivit conducerii companiei, lantul de magazine vizeaza sa fie lider de piata pe segmentul de hipermarket pana la sfarsitul anului 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO