ZF Live

VIDEO ZF Live. „Impredictibilitatea din ultimul timp-cursul de schimb, taxele, TVA-ul, ne-a tăiat profitul aproape la zero”. Urmăriţi înregistrarea emisiunii de luni, 3 martie, cu Liliana Farmache, acţionar în cadrul restaurantelor Nordsee

Autor: Cristina Roşca

03.03.2014, 16:43 235

Compania Darcom Sea Food, care operează franciza Nordsee în România, este deţinută de Liliana Farmache (33%), Aurelian Cristian Farmache (33%) şi Handrea Darius Onuţ (34%).

Lanţul Nordsee, care are o istorie de peste un secol, deţine peste 400 de restaurante în Europa şi Orientul Mijlociu, cele mai multe în Germania (344) şi Austria (42). Compania este de asemenea prezentă în cele mai multe state din regiune, respectiv Cehia, România, Ungaria şi Bulgaria cu 3 pânâ la 5 unitâţi. 

Primele restaurante din România - cele douâ din Bâneasa Shopping City - au fost deschise în 2008 după un training de trei luni în Germania la sediul central. 

În România sub brandul Nordsee sunt deschise patru localuri, toate în centre comerciale din Capitală - Bâneasa Shopping City (2), AFI Palace Cotroceni şi Bucureşti Mall.

„Am încercat şi am deschis un restaurant într-o clădire de birouri - America House -, însă nu a funcţionat şi am fost nevoiţi să îl închidem şi să mutăm utilajele şi mobilierul în Vitan, unde a fost deschisă o unitate în 2011.”, a declarat Farmache pentru Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO