ZF Live. Cezar Gămulescu, forFITOUT: Vrem să dezvoltăm o divizie cu 60 de angajaţi în Franţa pentru amenajări de birouri. Marjele de profit de acolo sunt uriaşe faţă de România

25 oct 2017 Autor: Roxana Rosu

Firma de amenajări de spaţii de birouri forFITOUT, fondată în 2013 de Cezar Gămulescu, mizează în acest an pe afaceri de peste două milioane de euro, faţă de 1,6 milioane euro anul trecut, planurile companiei vizând, pe lângă proiectele din România, şi dezvoltarea unei divizii în Franţa, unde are deja cereri. 

„Franţa este o piaţă bazată aproape exclusiv pe recomandări. Dacă nu ai lucrări impecabile, stai acasă. Ai acces la licitaţii, dar nu prezinţi credibilitate, indiferent de preţul pe care îl oferi, şi eşti înlăturat elegant“, a spus Cezar Gămulescu la ZF Live. În schimb, firmele de profil din Franţa au marje de profit de până la 20%, faţă de 6-6,5%, nivelul atins de forFITOUT pe plan local.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.10.2017

 
Cuvinte cheie:
ZF Live
, Cezar Gămulescu
, forFITOUT
, angajaţi
, Franţa
, amenajări
, birouri
zf.ro
Abonează-te la Închide