ZF Live

ZF Live. Meidan Butnaru, antreprenor în turism din Israel: România primeşte 200.000 de turişti israelieni într-un an

Autor: Mara Rolea

03.02.2022, 18:00 349

Antreprenorul de origine română Meidan Butnaru, care activează în domeniul turismului din 2004 şi a adus peste 200.000 de turişti israelieni în ţară, spune că interesul pentru deplasarea în afara ţării a început să crească din nou în Israel odată cu relaxarea măsurilor, şi deşi România a fost mediatizată negativ în Israel în situaţia pandemică, aceasta a prezentat întotdeauna un punct de atracţie.

,,Să nu uităm că în Israel sunt 800.000 de persoane cu origine română. Şi atunci ei au avut vecini, prieteni şi povesteau. Apoi cu globalizarea au început oamenii să circule, să caute destinaţii noi. Noi am venit cu acest produs litoral şi am reuşit să îl punem pe piaţă. România mereu prezenta interes. Într-adevăr a fost valul – valul când era interes foarte mare sau când scădea cererea, dar nu sub un număr constant de pasageri. Ştim foarte bine că compania naţională de transport aerian până la pandemie, una dintre cele mai bune rute ca grad de ocupare, a fost Tel Aviv, aşa că întotdeauna exista cerere doar că aici ar trebui făcute nişte chestii şi nu doar din Israel“, afirmă Meidan Butnaru în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

ZF Live
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO