ZF Transilvania

Ardelenii Cionca, Luca şi Lotrean, de la Casa de Insolvenţă Transilvania, au inaugurat la Cluj un centru de business de 5,3 mil. euro. Galerie FOTO

Ardelenii Cionca, Luca şi Lotrean, de la Casa de Insolvenţă Transilvania, au inaugurat la Cluj un centru de business de 5,3 mil. euro. Galerie FOTO

Silver Business Center

Autor: Laurentiu Cotu

21.09.2011, 17:37 1149

Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), fondată la Cluj în urmă cu mai mulţi ani de către Andrei Cionca şi Radu Lotrean, a inaugurat astăzi cel mai nou centru de business din municipiul Cluj-Napoca, investiţia totală ridicându-se la 5,3 mil. euro.

Silver Business Center se poziţionează pe piaţa spaţiilor de birouri din oraş ca o clădire de clasa A, fiind amplasată în apropiere de centrul municipiului Cluj-Napoca. Clădirea dipune de o suprafaţă totală de 4.271 mp, 8 etaje, 35 de locuri de parcare, două terase de 113 mp, respectiv 109 mp, şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 65 de locuri.

Clădirea este funcţională, iar până în prezent 80% din spaţiul Silver Business Center este deja contractat şi ocupat, pe lista chiriaşilor aflându-se Casa de Insolvenţă Transilvania, SCA NNDKP, Banca CR. Firenze sau Psihoselect. Chiria medie este de 14 euro mp, iar până la finalul anului clădirea va fi închiriată în totalitate, potrivit reprezentanţilor Silver Business Center din Cluj.

''Investiţia necesară pentru dezvoltarea, finalizarea, repoziţionarea şi promovarea Silver Business Center se ridică la peste 5 mil. euro, sumă provenită din surse proprii şi finanţare bancară prin intermediul Băncii Transilvania, partener strategic al proiectului'', a declarat pentru ZF Transilvania Andrei Cionca, unul dintre acţionarii Casei de Insolvenţă Transilvania.

Compania Real Estate Specialist, care se va ocupa de administrarea clădirii de birouri Silver Business Center, este controlată de trei dintre acţionarii Casei de Insolvenţă Transilvania, respectiv de Oana Luca, Andrei Cionca şi Radu Lotrean.

Inaugurarea noului Silver Business Center din Cluj a coincis cu lansarea conceptului Inspire Conference&Events Center, adresat antreprenorilor şi managerilor de top. Inspire defineşte un nou concept de business, educaţie şi experienţe antreprenoriale, spun reprezentanţii Silver Business Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO