ZF Transilvania

ARoBS le face norvegienilor sali de clasa virtuale

13.06.2005, 19:16 18

Firma clujeana ARoBS Transilvania Software a introdus pe piata norvegiana un nou produs care se adreseaza firmelor multinationale ce doresc sa aiba la dispozitie un sistem modern de training. "eSchool reprezinta o sala de clasa virtuala dotata cu toate functionalitatile necesare desfasurarii educatiei la distanta.

Proiectul, in care s-au investit 20.000 de euro, a fost initiat in 2003 si a reprezentat munca de un an intreg pentru cinci dintre angajatii firmei. In acest moment programul este implementat in Norvegia, dar se afla in teste si la cateva firme romanesti.

De asemenea, face obiectul unui proiect-pilot desfasurat in colaborare cu operatorul Zapp, ca furnizori ai legaturii Internet performante necesare bunei functionari a aplicatiei", a declarat pentru ZF Transilvania Voicu Oprean, managerul general al ARoBS.

Prezenta pe piata de software de mai bine de 7 ani, compania clujeana ARoBS a inregistrat pe 2004 o cifra a vanzarilor de 600.000 de euro, din care 20% realizate pe piata interna. Pentru 2005, oficialii companiei estimeaza vanzari de 800.000 de euro, 20-25% din suma venind de la clientii romani. Firma are puncte de lucru la Cluj si Bucuresti si 45 de angajati. Printre produsele oferite de ARoBS se numara sistemul informatic Optimall pentru automatizarea fortei de vanzare implementat la inceputul anului la compania Jidvei. laura.laurentiu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO