ZF Transilvania

Dascălu a bătut palma cu Quasi Pronti pentru 4 restaurante în reţeaua Iulius Mall şi Palas Mall

Autor: Laurentiu Cotu

04.10.2012, 13:43 531

Compania Gustos Food, care deţine franciza pentru restaurantele Quasi Pronti, a decis să-şi extindă reţeaua la nivel naţional, prin deschiderea unor unităţi în centrele comerciale Iulius Mall din Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava şi în Palas Mall Iaşi, controlate de omul de afaceri Iulian Dascălu. Până în prezent au fost inaugurate deja locaţiile Quasi Pronti din Timişoara şi Cluj-Napoca.

Cea mai recentă locaţie Quasi Pronti deschisă este cea din Iulis Mall Cluj, situată în food court-ul Almondo, cu o suprafaţă de 77 mp. Restaurantul oferă diverse sortimente de paste, specialităţi din paste şi pizza.

Conceptul Quasi Pronti a fost adus în anul 2008 pe piaţa locală prin franciză de Gabriela şi Dan Găvojdea, prin intermediul companiei Gustos Food. Primul restaurant al reţelei a fost deschis în mall-ul Liberty Center din Bucureşti. În prezent, Quasi Pronti are 6 parteneri francizaţi în Constanţa, Arad, Timişoara, Brăila, Oradea şi Bacău.

Primul restaurant Quasi Pronti a fost deschis în anul 1999, în oraşul Aveiro din nordul Portugaliei, de către familia Ribeiro. Reţetele după care sunt pregătite preparatele îmbină influenţele italiane cu cele braziliene, deprinse de familia Ribeiro în perioada în care a trăit în Brazilia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO