ZF Transilvania

Profi deschide magazin în Negreşti-Oaş şi ajunge la o reţea de 252 de unităţi la nivel naţional

Profi deschide magazin în Negreşti-Oaş şi ajunge la o...

Autor: Laurentiu Cotu

06.10.2014, 18:06 309

Lanţul de supermarketuri Profi, controlat de fondul de investiţii Enterprise Investors, va deschide un un nou magazin, în Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, ajungând astfel la 252 de unităţi la nivel naţional. Selecţia candidaţilor care au aplicat deja pentru un loc de muncă în noul magazin va avea loc mâine, la centrul de afaceri din cartierul Baltă, în Negreşti-Oaş, fiind disponibile posturi de şef de tură, casier, lucrător comercial, vânzători, recepţioner marfă, se arată într-un comunicat al primăriei Negreşti-Oaş.

Majoritatea magazinelor deschise de Profi pe piaţa locală sunt în spaţii închiriate, astfel că investiţia nu depăşeşte câteva sute de mii de euro, însă fiecare unitate creează cel puţin 20 de noi locuri de muncă. Anul trecut, compania Profi Rom Food a avut un număr mediu de 4.400 de salariaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Expansiunea şi investiţiile realizate în reţeaua de magazine de către Enterprise Investors au dus businessul Profi de la 95 mil. euro în 2008, la aproape 330 mil. euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO