Ziarul de Duminică

Caffe Festival – surpriza EUROPAfest 2011

Caffe Festival –  surpriza EUROPAfest 2011

Caffe Festival – surpriza EUROPAfest 2011

Autor: Ziarul de Duminica

05.05.2011, 23:25 113

În perioada 8-12, dacă îţi faci timp pentru tine, te poţi relaxala întâlnirea pe care EUROPAfest ţi-a programat-o cu CaffeFestival. Scapă de cravată şi de stresul de peste zi, uită deîntâlniri şi deadline-uri şi acceptă invitaţia la neconvenţional.Aventurează-te într-o lume în care cuvintele se preschimbă în notede jazz, blues şi pop, protagoniştii sunt artişti de talieinternaţională, iar spaţiul în care aceştia îşi vor măsura forţeleeste unul complet lipsit de rigiditate: un scurt concediu muzicalîn acorduri primăvăratice.

În cadrul EUROPAfest, un loc aparte îl ocupă Caffe Festival,desfăşurat în perioada 8-12 mai la Club Tribute şi Club Loft. Odatăce vei păşi în locaţiile care diferă complet de sălile tradiţionalede concerte, te vei molipsi de bună dispoziţie şi poftă de viaţă,iar ritmurile de jazz, blues şi pop îţi vor acapara simţurile,pentru o terapie de muzică bună. Spaţiul neconvenţional, atmosferaelectrizantă, calitatea reprezentaţiei, ritmurile inedite ceoscilează între relaxant şi antrenant şi momentele de improvizaţie,toate acestea reprezintă colajul muzical ce defineşte prinexcelentă Caffe Festival.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO