Ziarul de Duminică

CARTEA DE PLACERE / 80 de retete de-ti lasa gura apa

CARTEA DE PLACERE / 80 de retete de-ti lasa gura apa
21.07.2009, 15:51 79
Ainsley Harriott
Mancaruri rapide cu grasimi putine
Editura Trei
 
Colectia Life & Style, coordonata de Dan Silviu Boerescu, ofera si surprize, cum este cartea de fata a lui Ainsley Harriott. Ainsley Harriott a lucrat ca bucatar in cateva hoteluri si restaurante din Londra si si-a inceput munca la televiziune in 2000, ca prezentator al unor emisiuni culinare – una dintre cele mai de succes, Ready, Steady, Cook!, a fost difuzata anul trecut si anul acesta si de Protv. A publicat, incepand cu 1999 un numar impresionat de carti "culinare", care s-au vandut foarte bine si s-au tradus in mai multe tari. Una dintre aceste carti este cea de fata. Prezentandu-ne cele mai bune mancaruri cu grasimi putine, Ainsley Harriott este maestrul retetelor senzationale, gatite rapid. Oferind 80 de retete excelente, de la Frigarui de creveti-tigru cu ghimbir si ardei iuti jalapeno pana la Medalioane de porc cu felii de lamaie, Mancaruri rapide cu grasimi putine demonstreaza ca mai putina grasime nu inseamna mai putin gust. Cartea contine chiar si un capitol special dedicat deserturilor delicioase, dar „oarecum nevinovate", astfel incat nu veti fi obligati sa renuntati la dulciuri. Cu aceasta colectie a mancarurilor usoare preferate de Ainsley, in care fiecare reteta este insotita de catre o apetisanta fotografie color si o lista detaliata a valorilor nutritive, nu veti avea sentimentul ca faceti sacrificii.

„Gratie inventivitatii lui Ainsley, reducerea continutului de grasime nu presupune compromisuri in privinta gustului." (Hello) 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO