Ziarul de Duminică

CARTEA DE STIINTA/ 9 tendinte principale ale naturii umane

CARTEA DE STIINTA/ 9 tendinte principale ale naturii umane
27.01.2010, 15:27 30
Michel Odoul
Ghidul complet al durerilorfizice
Terapiipsihoenergetice
Editura Paralela 45
Cartea este un manual practic,perfect pentru toti cei care vor sa decodeze limbajul corpului.Citind-o, vom invata poate sa nu mai vedem boala ca pe o intamplarenefericta din viata noastra sau ca pe o fatalitate, ci, maidegraba, sa intelegem ca este un mesaj al fiintei noastrelauntrice. Prefata de dr. Thierry Medynski. Traducere din limbafranceza de Delia Petrescu.
Eric Salmon
Eneagrama
Secretele personalitatiiumane
Editura Paralela 45
"Eneagrama" provine dincuvintele grecesti "ennea" si "gramma" si s-ar traduce prin "figuracu noua laturi". Astazi, cuvantul face referire la un sistem destudiu al personalitatii si permite ameliorarea sau aprofundarearelatiilor umane. Se bazeaza pe noua tendinte principale alenaturii umane (furia, orgoliul, minciuna, invidia, avaritia, frica,lacomia, desfranarea si lenea) si ia in considerare dinamicaomului, evolutia si diversele fatete ale personalitatii sale.Traducere din limba franceza de Cristina LiviaVasilescu.
DanielleHuard
Uleiurileesentiale
Aromaterapia
Ghid practic
Editura Paralela 45

Un ghid care ajuta cititorul sadescopere cele mai utilizate uleiuri esentiale si diversele lormoduri de intrebuintare. Autoarea este fondatoarea si presedintaAsociatiei Aromaterapiei din Quebec. Traducere de MihaiConstantinescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO