Ziarul de Duminică

Ce aduce la ArCuB Ziua Mondială a Teatrului

Ce aduce la ArCuB Ziua Mondială a Teatrului

Autor: Pop Ioan

24.03.2011, 09:52 38

27 martie, Ziua Mondială a Teatrului, aduce pe scena de laArCuB, începând cu ora 19.00, un spectacol coupé format din douăpiese scurte ale lui de A.P. Cehov: "Ursul" şi "Cerere încăsătorie".

Protagoniştii acestei comedii sunt Cerasela Iosifescu, SilviuBiriş şi Ion Arcudeanu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru,iar regia este semnată de Mircea Cornişteanu.

Ziua Mondială a Teatrului a fost celebrată pentru prima dată în1961, la iniţiativa Institutului Internaţional de Teatru dinFranţa, ca semn de apreciere a artei scenice. Sărbătoarea a intratde atunci în tradiţia comunităţii artistice internaţionale. An dean, unei personalităţi de renume a teatrului îi revine onoarea de atransmite un mesaj. Prin citirea lui, în seara de 27 martie pescenele de pe tot mapamondul, publicul şi oamenii de cultură dinîntreaga lume împărtăşesc un omagiu adus acestei nobile arte.

Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete ArCuB (str.Batişte nr. 14) şi din reţeaua Eventim: magazinele Germanos,Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi onlinepe www.eventim.ro.

Preţ: 35 lei (Categoria I) şi de 26,50 lei (Categoria II).Elevii şi studenţii care se prezintă la Casa de bilete ArCuB culegitimaţiile pot achiziţiona bilete la preţul de 15,90 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO