Ziarul de Duminică

CLUBBING / Esti nedus la biserica? Urmeaza-ma!

CLUBBING / Esti nedus la biserica? Urmeaza-ma!
09.09.2009, 15:30 17
Daca esti pasare de noapte sibisericile sunt inchise, du-te sa-ti marturisesti pacatele si safaci altele in biserica de argint: pe englezeste, The SilverChurch.
Am tot vrut sa scriu despreacest club, dar e mai bine ca o fac acum, cand e mai clar decat inmomentul deschiderii cine este si mai ales ce vrea acest lacas de"cult".
Pentru mine e cert ca oameniicare fac cel mai bine un club sunt aceia care mai au unul. Poatechiar doua... In CV, asta s-ar numi experienta indomeniu.
Sincer, daca nu ati calcat incain TSC... cel mai probabil nu va place muzica live. Pentru ca douadintre trupele care evita cu gratie orice urma de playback au totcantat acolo. Una e Directia 5, care a avut o serie interesanta in"biserica", iar cealalta e treispe, o trupa de cover-uri care nudezamageste. Lucru pe care multe altele il fac noapte denoapte.
Tot muzica live au oferit sinume interesante din rock, dovada ca se poate.
Chiar daca numele care canta sau- mai rar - mixeaza in TSC sunt genul de atractii pe care le-aiaprecia si intr-un hambar, aici chiar nu e cazul. Clubul e misto.Putin glam, putin gotic si astfel 100% dezirabil. Unele piese demobilier sunt margaritasante porcus. Cum latina e o limba moarta,va spun si pe romaneste ca putini dintre clubberii de la noimeritau atata investitie in design, dar a fost acolo un arhitectcare nu s-a putut abtine.

Una dintre ciresele care se voraseza foarte dragut pe acest tort este austriacul adorat inRomania, desi e aproape nedifuzat la radio: Parov Stelar and bandvor fluiera in biserica in curand. Mai precis pe 25 septembrie.Chiar daca ai mai dansat pe Chambermaid Swing, te astept acolo sa omai facem o data.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO