Ziarul de Duminică

Cum să vezi lucrurile nevăzute/ de Ziarul de duminică

Cum să vezi lucrurile nevăzute/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

14.10.2011, 00:00 113

Russell Targ

Puterea fără limite a minţii

Ghid practic pentru vederea la distanţă şi transformarea conştiinţei

Lifestyle Publishing

Traducere din engleză de Delia Anghelescu. De câteva decenii, Russell Targ, alături de alţi oameni de ştiinţă, a demonstrat că mintea noastră are capacităţi extraordinare, pe care abia începem să le înţelegem. Învăţând să folosim aceste capacităţi - de la vederea la distanţă la precogniţie, de la diagnosticarea medicală intuitivă la vindecarea la distanţă - putem ajunge să avem o minte liniştită, să trăim experienţa interconectivităţii tuturor fiinţelor şi, în cele din urmă, să trecem printr-o transformare a conştiinţei.
Valorificând două decenii de cercetări desfăşurate la Stanford şi în alte locuri, cartea de faţă prezintă cu claritate fundamentul ştiinţific al vederii la distanţă şi al fenomenului "nonlocalităţii". Totodată, sunt prezentaţi paşii practici, concreţi, pe care îi puteţi face pentru a putea realiza propriile experienţe de vedere la distanţă şi de vindecare la distanţă.
Şi mai important este faptul că autorul ne demonstrează în paginile cărţii că existenţa atemporală este reală şi a fost trăită de secole de către cei care practică meditaţia şi vederea la distanţă, oferindu-ne şi instrumentele necesare pentru a o experimenta noi înşine.
Russell Targ este fizician şi scriitor. A fost un pionier în cercetarea laserului şi cofondator al departamentului de cercetare a capacităţilor paranormale de la Institutul de Cercetări Stanford. Rezultatele activităţii sale ştiinţifice desfăşurate în domeniul vederii la distanţă şi al altor fenomene paranormale au fost publicate în toată lumea.

David Winston, Steven Maimes

Miraculoasele plante antistres

Tratamente şi utilizări practice pentru vigoare, vitalitate şi calmarea stresului

Editura Paralela 45

Traducere din limba engleză de Radu-Claudiu Canahai. Cu totii ne confruntam zilnic cu stresul si in fiecare zi organismul nostru se straduieste sa se adapteze si sa ramana echilibrat si sanatos. In cartea de fata, autorii ofera o imagine cuprinzatoare asupra plan-telor netoxice, adaptogene, precum ginsengul, lemnul-dulce, eleuthero, care provoaca in organism o reactie defensiva fata de stres.
Aceste plante revigorante si tonice ajuta corpul sa se "adapteze" la multiplele influente cu care se confrunta. Ele sporesc vigoarea si contracareaza efectele normale ale imbatranirii si astfel devin instrumente importante in medicina sportiva si in prevenirea si tratamentul oboselii cronice si a altor tulburari provocate de stres. Autorii prezinta utilizarile istorice ale acestor remedii vegetale in India, Rusia, China si continentele americane si explica felul cum functioneaza si de ce sunt atat de eficiente in combaterea bolilor generate de stres. Monografiile alcatuite pentru fiecare planta adaptogena prezinta totodata si ultimele cercetari stiintifice si includ originea, utilizarea traditionala, actiunile, proprietatile, pregatirea si dozajul pentru fiecare caz in parte.David Winston este botanist si etnobotanist care practica medicina fitoterapeutica cherokee, chinezeasca si occidentala din 1969. Este membru fondator al Asociatiei Botanistilor Americani, si un cunoscut conferentiar international pe tema medicinei fitoterapeutice.Steven Maimes este cercetator, scriitor independent si director al Institutului SALAM Research din Rocherster, New Hampshire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO