Ziarul de Duminică

De la farfuriile zburătoare la cele cu bucate gustoase/ de Ziarul de Duminică

De la farfuriile zburătoare la cele cu bucate gustoase/ de Ziarul de Duminică

Autor: Ziarul de Duminica

24.06.2011, 00:05 62

Leslie Kean

OZN - un mister neelucidat

Generali, piloţi şi oficialităţi guvernamentale depunmărturie

Editura Lifestyle

Traducere din engleză de Bogdan Chircea. Cuvânt înainte de JohnPodesta.

"În sfârşit, o carte serioasă şi profundă despre acest subiectcontroversat. Atât scepticii, cât şi cei care cred necondiţionatvor găsi aici o adevărată comoară de informaţii utile şilămuritoare. Cartea de faţă este menită să stabilească etalonul decalitate pentru cercetarea în domeniul OZN."
spune Michio Kaku, autorul cărţii Fizica imposibilului.

Leslie Kean şi-a petrecut ultimii zece ani studiind fenomenulOZN, încă neexplicat. Kean a examinat cu atenţie fotografiianalizate ştiinţific şi a intervievat zeci de oficiali superiori şimartori din cadrul aviaţiei, din toată lumea. Sprijinită de fostulşef de personal de la Casa Albă, John Podesta, Kean se foloseşte derezultatele cercetărilor sale pentru a separa adevărul de ficţiuneşi pentru a scoate la lumină deceniile de dezinformare practicatăde guvernele SUA. Pe tot parcursul cărţii, autoarea prezintă dovezide necontestat ca obiecte zburătoare neidentificate - metalice,luminoase şi capabile să execute manevre care sfidează legilefizicii - există cu adevărat.
Nimeni nu ştie încă ce sunt aceste obiecte, deşi afecteazăsiguranţa zborurilor aeriene şi, posibil, chiar securitateanaţională. Fenomenul a fost recunoscut oficial de numeroase guvernedin lumea întreagă. Din aceste motive şi din multe altele, Keanconchide că problema OZN trebuie recunoscută pe scară mai largă şi,în ultimă instanţă, rezolvată printr-o anchetă ştiinţificăobiectivă. Materialul prezentat în această carte de referinţă neîndreaptă spre o abordare corespunzătoare a misterului OZN.

Leslie Kean este jurnalistă de investigaţie, cu articolepublicate în Boston Globe, Baltimore Sun, AtlandaJournal-Constitution, Providence Journal, The Nation, InternationalHerald Tribune, Globe And Mail şi Journal of ScientificExploration. Este coautoare a cărţii Burma's Revolution ofthe Spirit şi este cofondatoare a Coaliţiei Pentru LibertateaInformaţiei. Locuieşte la New York

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO