Ziarul de Duminică

Ecologia interioară/ de Ziarul de duminică

Ecologia interioară/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

22.06.2012, 00:05 52

Ecologia interioară este o altă colecţie a Editurii Philobia care, anunţă editorii, ar urma să cuprindă mai multe direcţii: Dezvoltare personală (Să conştientizăm, să descoperim, să întrebăm, să înţelegem. Despre consecinţele emoţiilor noastre asupra corpului. Uneori, o poveste este mai eficace decât un strălucit expozeu ştiinţific. De aceea am ales aici deopotrivă romane cu mesaj şi cărţi mai tehnice); Psihogenealogie (Cum să avem o relaţie echilibrată cu ceilalţi? În special cu persoanele apropiate? A fi un tată bun, o mamă fericită, a avea o relaţie de cuplu armonioasă, a fi părinţi împliniţi, a avea copii reuşiţi. Vă prezentăm aici un ansamblu de metode şi unelte de lucru pentru viaţa de zi cu zi, fără să uităm de zâmbet şi de simţul umorului.); Colţul cuplurilor (S-au cununat, au avut copii şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi… Spun poveştile. Doar că viaţa nu prea seamănă! Sunt tot felul de momente delicate, frecuşuri, dificultăţi în comunicare căci fiecare se înţepeneşte în câte o poziţie. În această colecţie vă prezentăm mărturii şi lucrări ale psihologilor care abordează toate aspectele vieţii în doi : de la întâlnire la despărţire, trecând prin gestiunea conflictelor şi arta de a rămâne împreună.); Colţul tăticilor (A deveni tată presupune o adevărată revoluţie în cotidian. S-a terminat cu liniştea vieţii în doi, de acum trebuie făcut un loc acestui nou-născut care dă totul peste cap! Cum putem face faţă, cu calm, diplomaţie şi organizare unei asemenea prezenţe? Tatăl are un rol important în familie şi aceste lucrări îl vor ajuta să-şi găsească locul în triunghiul Mamă-Tată-Copil.); Colţul părinţilor Copilul este o mică persoană dar cât de greu de înţeles! Cum să comunicăm? Cum să-l educăm? Cum gândeşte? Cine este el, cu adevărat? ) O colecţie de răspunsuri practice, elaborate de specialişti în domeniu. Deocamdată a apărut un "thriller de dezvoltare personală".

Laurent Gounelle - Dumnezeu călătoreşte întotdeauna incognito

Traducere din limba franceză de Nicolae Weisz. Scrisă ca un roman poliţist, povestea drumului către sine însuşi pe care îl descoperim în această carte poate fi a oricăruia dintre noi. Sunteţi pe cale să vă sinucideţi când cineva vă salvează viaţa, în schimbul unui pact: pe viitor, va trebui să faceţi tot ce vă spune… Propria viaţă nu vă mai aparţine, dar dacă tot aţi pierdut cârmele… Care sunt adevăratele intenţii ale celui care v-a salvat viaţa? Cine este el, în realitate? Şi cine sunt toate pesonajele enigmatice care gravitează în jurul lui? Răspunsurile parcă vă dau fiori… Povestea ne aduce în atmosfera atât de specială a Parisului pe timp de vară şi ne face să ne întrebăm: cum ne-am putea depăşi inhibiţiile, temerile şi condiţionările pentru a părăsi un drum ce nu ne mai convine?!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO