Ziarul de Duminică

Marile idei nu apar din neant/ de Ziarul de duminică

Marile idei nu apar din neant/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

16.11.2012, 00:03 114

Am mai scris despre colecţia "Cărţi practice" a Editurii Paralela 45, coordonată cu profesionalism de Aurelia Ciobanu. Revenim cu două apariţii care nu pot să nu intereseze publicul cel mai divers.

James Macnufo, Dave Gray, Sunni Brown - Gamestorming: carte de jocuri pentru nonconformişti, inovatori şi vizionari. Traducere din limba engleză de Mugur Butuza. Marile idei nu apar din neant. Însă construirea unui spaţiu propice gândirii creative şi inovatoare poate fi o provocare descurajantă. Cum sa va transformati compania dumneavoastra intr-una creativa si inovatoare? Raspunsul va va surprinde: prin gamestorming.
Aceasta carte contine mai mult de 80 de jocuri care va vor ajuta sa rupeti bariere, sa comunicati mai bine si sa generati noi idei, strategii si perspective. Autorii au identificat instrumentele si tehnicile folosite de cei mai inovatori profesionisti din lume, ale caror echipe colaboreaza si creeaza lucruri extraordinare impreuna. Gamestorming este rezultatul: o colectie unica de jocuri care incurajeaza angajamentul si creativitatea, aducând in acelasi timp mai multa structurare si claritate la locul de munca.
Activitatile cuprinse in aceasta carte va vor fi de folos in: prevenirea conflictelor si sporirea angajamentului prin jocuri centrate pe echipa;
* Imbunatatirea colaborarii si comunicarii dintre angajati prin tehnicile gandirii vizuale; promovarea intelegerii prin jocurile de rol; generarea unor idei mai bune intr-un timp mai scurt; şedinte mai scurte si mai productive; simularea si explorarea sistemelor complexe, interactiunilor si dinamicilor din organizatie; identificarea cauzelor profunde ale problemelor si gasirea celor mai bune metode de solutionare a lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO