Ziarul de Duminică

Nicolas Cage se luptă cu Diavolul în “Drive Angry 3D”

Nicolas Cage se luptă cu Diavolul în “Drive Angry 3D”

Autor: Ziarul de Duminica

25.02.2011, 12:40 50

Nicolas Cage revine pe marile ecrane în "Drive Angry 3D: Iadulse dezlănţuie", primul film de acţiune realizat integral în 3D,care are premiera în România astăzi, 25 februarie, încinematografele Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea),CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj),Cityplex (Brasov si Constanta) si reteaua Cinema City (Cotroceni,Sun Plaza, Iasi, Cluj, Bacau, Timisoara, Arad, Baia Mare,Pitesti).

Inspirat de filmele anilor '70, "Drive Angry 3D: Iadul sedezlantuie" aduce in prim-plan povestea lui Milton (Nicolas Cage),un proscris care evadeaza la propriu din Iad, pentru a exterminasecta satanista care i-a ucis fiica si i-a rapit nepoata. El isiuneste fortele cu Piper (Amber Heard) o chelnerita focoasa care,asemenea lui, se află in cautarea mantuirii. Impreuna, cei doiincearca sa dea de urma conducatorului demonic al sectei (BillyBurke) si in acelasi timp sa supravietuiasca atacurilor unui asasinmisterios (William Fichtner), trimis de Diavol să il aduca peMilton din nou in Iad. Pornind intr-o cursa agonizanta impotrivatimpului, barbatul are la dispozitie 3 zile pentru a razbunamoartea fiicei sale si a impiedica secta sa-si duca la capatplanurile odioase.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO