Ziarul de Duminică

O viaţă suculentă/de Ziarul de duminică

O viaţă suculentă/de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

18.11.2011, 00:00 42

Christine Bailey

Dieta cu sucuri naturale

Slăbire, detoxifiere, tonifiere, sănătate

Editura Litera

Traducere din limba engleză de Alexandru Popovici. Informaţiile din această carte nu sunt menite să înlocuiască recomandările unui medic şi tratamentul medical profesionist.

Dacă urmaţi un regim special sau suferiţi de o anume afecţiune, este indicat să consultaţi un medic înainte de a urma sfaturile sau reţetele din această carte. Cei care vor aplica sfaturile autoarei, vor avea sigur de câştigat. Cartea conţine o sută de reţete de sucuri care vă vor face să vă simţiţi extraordinar.

Adevărate cocteiluri de arome şi vitamine, sucurile naturale au remarcabile proprietăţi de vindecare, detoxifiere şi imunostimulatoare. De ce să nu le folosim pentru a slăbi, a fi mai plini de viaţă şi mai sănătoşi?

Găsiţi în această carte peste 100 de reţete de sucuri şi alte băuturi, care, alături de gustări şi mese uşoare, vor avea drept efecte: slăbirea rapidă; reducerea celulitei; îmbunătăţirea digestiei; mai multă energie şi vitalitate; ten mai curat şi mai strălucitor şi păr şi unghii mai sănătoase; mai puţine infecţii; scăderea tensiunii arteriale; o putere mai bună de concentrare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO