Ziarul de Duminică

Pentru copii şi adolescenţi/ de Ziarul de duminică

Vezi galeria foto

Vezi galeria foto

Autor: Ziarul de Duminica

31.05.2013, 00:03 126

Editura Litera are şi coleţii pentru copii şi adolescenţi. Prezentăm cîteva de larg interes:
 

Atlase

Atlasul lumii pentru elevi. Această ediţie a celui mai vândut atlas geografic şcolar din lume conţine: peste 100 de hărţi special create pentru elevii de gimnaziu şi de liceu de autoritatea mondială în hărţi; peste 70 de fotografii color, 50 de diagrame şi de grafice care reflectă cele mai noi informaţii; drapele de stat şi casete statistice integral actualizate; unitate în privinţa dimensiunii şi a scărilor hărţilor pentru a încuraja comparaţia de informaţii, toate instrumentele necesare pentru pregătirea oricărui test de geografie standardizat.

Atlasul pentru tinerii exploratori. Un atlas actualizat cu cele mai recente informaţii, conceput special pentru a le trezi copiilor curiozitatea şi dorinţa de cunoaştere. Câştigător a numeroase premii, atlasul nostru complet actualizat, interesant şi atractiv, conţine hărţi special concepute pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, texte pline de viaţă care le vor capta interesul celor mici şi ilustraţii colorcare dau viaţă oamenilor, locurilor şi minunilor naturii.
 

Discovery education: scrisa pe inţelesul copiilor şi bogat ilustrată, colecţia prezintă teme de interes general - istorie, tehnologie, corpul uman, invenţii, surse de energie, dinozauri şi multe alte subiecte si domenii interesante.

Poveştile bilingve Disney English reprezintă primul pas într-o aventură plină de satisfacţii: aceea de a fi alături de propriul copil şi de a-l îndruma atât în lumea bine cunoscutelor poveşti Disney, cât şi în deprinderea unei limbi străine. Cărţile din această serie conţin poveşti clasice, cum ar fi „Winnie de Pluş”, „Frumoasa şi Bestia” sau „Regele Leu”.

Lungimea textului, mărimea literelor şi formatul cărţilor au fost adaptate pentru fiecare nivel de lectură, poveştile au un conţinut educativ implicit (copiii învaţă despre prietenie, anotimpuri, mediul înconjurător etc.), iar cuvintele importante au fost subliniate, pentru a fi reţinute de micuţi.

Cărţile de activităţi Disney English combină învăţarea limbii engleze şi dezvoltarea inteligenţei copiilor prin joc, mizând pe atractivitatea îndrăgitelor personaje din poveştile Disney. Această serie de cărţi va îmbunătăţi nu numai engleza copiilor, dar şi capacităţile lor de recunoaştere, observaţie, decizie, memorie, raţionament, deducţie, conversie, calcul, conexiune etc. Fiecare carte are şase secţiuni sau etape care abordează o temă comună. Fiecare etapă conţine jocuri noi şi interesante, complexitatea acestora crescând treptat. După terminarea fiecărui joc, copii pot primi o recompensă simbolică pentru rezultatele obţinute. Astfel, copii se vor simţi mândri şi vor fi tot mai interesaţi de aceste cărţi.

Nimic nu este mai plăcut decât o seară petrecută alături de copil, citindu-i o poveste din care să înveţe ce e bine şi ce e rău şi, în acelaşi timp, să înveţe limba engleză!

Dicţionarele ilustrate Disney English cuprind cele mai uzuale cuvinte din limba engleză. Formule de salut, denumiri de obiecte, animale şi activităţi – toate acestea le sunt prezentate copiilor într-o formă grafică extrem de atractivă, iar îndrăgitele personaje din desenele animate Disney vor face ca procesul de învăţare să fie cu adevărat o joacă de copii. În plus, la fiecare pagină veţi găsi propoziţii ce ilustrează modul în care cuvintele învăţate pot fi folosite în comunicare, dicţionarele fiind astfel dublat de un ghid de conversaţie. Seria cuprinde pentru moment două dicţionare, un dicţionar ilustrat în trei volume însoţit de un CD audio, conceput special pentru copiii de 2-5 ani (Învăţ engleza cu Winnie de Pluş), şi un dicţionar ilustrat ce conţine 1000 de cuvinte în limba engleză, destinat copiilor de 5-9 ani (Picture Dictionary: 1000 English Words)

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO