Afaceri de la zero

Adi Ilie este in echipa frumusetilor Euro 2000

29.06.2000, 00:00 Autor: Aurelian Botezatu


Pe gazon, Adrian Ilie n-a rupt gura targului la Euro 2000. Motiv pentru care nici specialistii nu l-au retinut pentru lotul largit de unde se va alege cel mai bun unsprezece al turneului final. Daca acolo a trebuit sa le lase locul lui Dorinel Munteanu si Cristian Chivu, cel mai mare dintre fratii Ilie este in schimb titular intr-o echipa a celor mai frumosi fotbalisti prezenti la turneul final. Revista Sport Bild i-a incredintat actritei germane Verona Feldbubusch sarcina de a alcatui o astfel de formatie si aceasta s-a pus imediat pe treaba.

Verona a luat poster cu poster fiecare reprezentativa in parte, oprindu-se asupra unui team format dintr-un portar - Fabien Barthez (Franta), un fundas - Paolo Maldini (Italia), opt mijlocasi - Michael Ballack, Mehmet Scholl (ambii Germania), Raul (Spania), Boudewijn Zenden (Olanda), Dejan Stankovici (Iugoslavia), Patrik Berger (Cehia), Joao Pinto (Portugalia) si David Beckham (Anglia), plus Adrian Ilie ca atacant. Frumoasa bruneta in varsta de 32 de ani l-a desemnat ca antrenor pe englezul Kevin Keegan, "un dulce" in opinia ei.

Luandu-i la bani marunti pe alesi, Verona a spus despre Adrian Ilie ca "rade adesea si pare tot timpul bine dispus. Asta-mi place la el. ai mai stiu ca este un atacant foarte rapid". Poate in alte sporturi, fiindca la Euro 2000 "Cobra" s-a miscat cel mai adesea cu viteza intai. Barthez i-a facut impresia unui barbat cu o personalitate puternica, pe Scholl l-a caracterizat drept un tip cu foarte mult umor, iar pe Joao Pinto "un rebel". Insa cel mai mult i-au placut capitanul reprezentativei Italiei, Paulo Maldini ("are pe vino incoace"), si englezul David Beckham: "Cu parul lung sau tuns scurt, arata fantastic". Pe aceia care au ramas in afara echipei, actrita germana i-a impacat spunandu-le ca "frumusetea nu-i singurul lucru important la un barbat. De luat in calcul este si caracterul".

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania