Publicitate

Ziarul Financiar este cotidianul de referinta al pietei de business din Romania - furnizor de informatie precisa, credibila, in timp real si trendsetter al pietei. 

Managerii celor mai mari companii din Romania citesc Ziarul Financiar. Afla ce parere au acestia despre publicatia de business de referinta din Romania.


Proiectele editoriale conexe ZIARULUI FINANCIAR ofera periodic cititorilor radiografii complete ale business-urilor din Romania.

Anuarele ZF sunt instrumente de lucru foarte utile pentru cei care activeaza in business, folosite in analiza permanenta a miscarilor din economie -  atat la nivel macro cat si sectorial, pe zone de activitate.

Produsele editoriale conexe ZF sunt instrumente tip “business – intelligence report” care se regasesc pe masa managerilor si antreprenorilor de top ca surse la care se raporteaza permanent.

 

Suplimente lunare:

Business Construct completeaza continutul Ziarului Financiar, cel mai puternic cotiadian de business din Romania, prin analizele documentate si informatiile complete din sectorul constructii-imobiliar. Business Construct se adreseaza prin abordarile sale atat persoanelor interesate de situatia si evolutia pietei de constructii si amenajari dar mai ales top managerilor, oamenilor de decizie din companiile care isi desfasoara activitatea in acest domeniu.

Dupa Afaceri Premium este o publicatie lunara de lux care completeaza Ziarul Financiar din punct de vedere al continutului prin trendurile de business lifestyle pe care le prezinta in paginile sale. DA Premium are un continut editorial echilibrat si eclectic, combinand cele mai importante teme din lifestyle, cu o doza semnificativa de business life.

Anuarele si suplimentele ZF – publicatii de business targetate pe industrii. Pentru ca mesajul tau sa ajunga acolo unde trebuie, pe biroul tuturor oamenilor de business care conteaza. Fii sigur ca esti si tu acolo. Contacteaza-ne pentru detalii suplimentare.

Contact:

Echipa vanzari advertising  Functie  Telefon  Adresa e-mail
Livia Flăcău  Print Sales Manager  0724.67.57.20  livia.flacau@m.ro
Cristina Ivanovici  Print Sales Manager  0723.505.653  cristina.ivanovici@m.ro
Daniela Gugiu  Sales Zf Anunţuri de business   0727.80.35.90  daniela.gugiu@m.ro


 

Online

Publicitatea pe site-ul www.zf.ro este gestionata exclusiv de firma Mediamex Investment SRL.


Ne puteti contacta direct pe email la adresa sales@m.ro sau la numarul de telefon 031.8256121.