Afaceri de la zero

Atentat la viata lui David Beckham

14.08.2000, 00:00 Autor: Aurelian Botezatu


De departe cea mai populara pereche din Marea Britanie, David si Victoria Beckham isi traiesc viata intr-un ritm sinusoidal, vestile despre ei fiind cand de bun augur, cand de-a dreptul infricosatoare.

Celebritati in domeniile lor de activitate, fotbal si, respectiv, muzica, stralucitori in afaceri, unde luna de luna dau cate-un tun, sotii Beckham sunt divinizati si in egala masura vanati. Vanati la propriu, asa cum i s-a intamplat deunazi internationalului de la Manchester United.

David a fost tinta unui atentat si a scapat cu viata datorita prudentei de care da dovada mereu in ultima vreme, ca unul care sufla si-n iaurt dupa ce s-a fript o data cu ciorba. Urcase in puternicul sau Ferrari 550 Maranello si, din prevedere, s-a apucat sa verifice toate comenzile.

Cand a apasat pedala de frana a simtit ca ceva nu-i in regula, asa ca a coborat si a ridicat capota motorului. Cablurile de la sistemul de franare erau taiate, iar lichidul de frana se scursese pe jos. A chemat imediat un mecanic, care i-a confirmat ca cineva a umblat acolo, sugerandu-i totodata sa duca masina la o reprezentanta autorizata a firmei Ferrari pentru investigatii amanuntite. Dupa care a anuntat si politia.

Atentatul este a patra actiune indreptata, pana acum, impotriva unuia sau altuia dintre membrii familiei Beckham.

Victoria si fiul lor, Brooklyn, au deschis seria, Scottland Yardul intervenind acum un an si jumatate pentru a dejuga tentativa de rapire ai carei tinte erau.

I-a venit apoi randul lui David sa fie urmarit zilnic de o necunoscuta, pentru ca nu demult casa lor sa fie bombardata cu scrisori de amenintare cu moartea, ce s-a dovedit ca proveneau de la un fost bodyguard si prieten de familie.

De acum obisnuiti cu astfel de senzatii tari, David si Victoria trecut repede peste incident si duminica au revenit in topul stirilor mondene. Ea a anuntat apartia pe piata a primului album single dupa destramarea grupului Spice Girls, iar pentru a mari impactul le-a dezvaluit jurnalistilor ca sotul a participat activ la realizarea discului, asigurandu-i vocea a doua.

ai pentru ca s-au obisnuit in ritmul "nici o luna fara o afacere grasa", cei doi rumega mai nou propunerea celebrei reviste "Play Boy" de a poza nud in numarul acesteia pe septembrie. Contractul le asigura 200.000 lire sterline si dreptul de a avea controlul asupra sedintei foto.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania