Afaceri de la zero

Beckham versus Beckham

29.08.2000, 00:00 Autor: Aurelian Botezatu


Timp de 14 luni, intreaga Anglie s-a minunat cat de bine merge mariajul celebrului fotbalist David Beckham cu la fel de celebra Victoria Adams, fosta membra a grupului pop "Spice Girls".

Despartiti adeseori de preocuparile complet diferite, ei au reusit sa-si vada si de afaceri, sa faca si un copil, sa se si distreze, ba chiar au depasit impreuna, cu bine, momentele de soc pricinuite de atentatele care li s-au pus la cale.

Totul pana deunazi, cand intre cei doi soti si-a bagat Necuratul coada. David si Victoria nu-si mai vorbesc de cateva zile absolut deloc, iar un prieten comun a dezvaluit ca "el ii reproseaza faptul ca l-a neglijat complet pe Brooklyn, fiul lor".

In ultimele sase saptamani, doamna Beckham n-a stat aproape deloc pe-acasa. ai-a pus in cap sa aiba o reusita deplina in cariera solo, astfel ca a dedicat tot timpul noului sau album.

Pentru a fi sigura ca va intra din start pe locul intai in topul britanic de specialitate, ea a batut Anglia in lung si-n lat, parcurgand nu mai putin de 13.000 de kilometri, si-a prezentat "marfa" in fata a peste 180.000 de fani si a acordat nu mai putin de 70 de interviuri diferitelor publicatii de profil.

Dar cand a trebuit sa constate ca, in ciuda lobby-ului facut, slagarul a aterizat pe locul doi, pur si simplu a explodat.

La fel si mijlocasul lui Manchester United, dar din cu totul alte motive.

Prietenul comun a povestit ziarelor ca cei doi au avut o discutie incinsa, care s-a lasat cu urlete. Beckham i-a reprosat vehement sotiei ca si-a neglijat casnicia si copilul de dragul carierei, dar cearta lor n-a dus la nici un rezultat.

De atunci, in casa s-a instalat o raceala de gheata si fiecare isi vede de treaba lui. David chiar si-a suspendat telefonul mobil, pentru ca Victoria sa nu-l mai poata deranja. ai sa priceapa ca nu-i de gluma.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania