Afaceri de la zero

CCIR duce firmele in Ucraina

09.08.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Camera de Comert si Industrie a RomSniei (CCIR) impreuna cu Camera de Comert si Industrie Suceava organizeaza, in perioada 7-10 septembrie, o misiune economica in Ucraina, cu ocazia reunirii Consiliului Economic pentru Cooperare in Bazinul Marii Negre, reuniune ce se va desfasura sub patronajul presedintiei Ucrainei, informeaza CCIR.

Scopul principal al misiuniunii il constituie studierea oportunitatilor de afaceri din tarile bazinului Marii Negre si realizarea de proiecte comune. Cu acesta ocazie se vor discuta proiecte de investitii din domeniul comertului, energetic, transporturilor, telecomunicatiilor, turismului, culturii si agriculturii.

Vizita delegatiei romSne va urmari, de asemenea, promovarea schimburilor comerciale dintre cele doua tari, se arata intr-un comunicat al CCIR.

La reuniune vor participa oameni de afaceri, reprezentanti ai Camerelor de Comert si Industrie, ai unor banci comerciale si ai Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD).

De asemenea, Camera de Comert si Industrie Romano-Rusa impreuna cu CCIR, va organiza in perioada 04-08.09.2000 o misiune economica la Moscova cu ocazia celei de-a sasea editii a expozitiei internationale de infrastructura urbana si management municipal, Expogorod-2000.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania