Afaceri de la zero

Dau viata fiecarui colt din locuinta

26.05.2009, 16:04
In urma absolvirii Facultatii de Arte Decorative si Design, alaturi de o serie de joburi in domeniu, Amalia Predescu a hotarat sa-si deschida propriul business de consultanta in design interior, infiintand firma Dekore Studio, in conditiile in care "abordarile si nonconformismul meu au socat intotdeauna si multi angajatori nu au simtit acelasi impuls spre noutate".
Amalia Predescu a demarat afacerea la doar 21 de ani, in urma avand o experienta de 2 ani in domeniu. In proportie de 40%, clientii companiei sunt romani, in timp ce restul provin din strainatate. "Furnizorii straini i-am gasit la targurile internationale".
Cifra de afaceri aferenta anului precedent a atins 90.000 de euro, in crestere cu 40% fata de 2007, factorul major care a determinat acest plus fiind abordarea dezvoltatorilor de cartiere rezidentiale, "care in mod automat ne-au adus drept clienti cumparatorii lor", afirma antreprenoarea, in timp ce marja de profit inregistrata a fost de 40%. Estimarile pentru anul in curs prevad o crestere de peste 30% a cifrei de afaceri.

 

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania