Afaceri de la zero

Divizionarele A isi aleg astazi destinul

02.10.2000, 00:00 Autor: Alexandru Dida


Cei 16 presedinti ai cluburilor de Divizia A se vor intruni astazi la sediul Ligii Profesioniste de fotbal (LPF) pentru a alege pentru urmatorii patru ani pe presedintele acestui for. In lupta se vor afla Dumitru Dragomir, actualul presedinte si presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, fost international cu o imagine excelenta in plan intern si international.

Din pacate, ceea ce ar fi trebuit sa difere in mod esential de campaniile electorale din sfera politicului, bazate pe atacul la persoana, nu s-a realizat catusi de putin.

Mediatizat de Antena 1, dialogul dintre Dragomir si Iorgulescu s-a transformat intr-un violent duel verbal Dragomir - Becali, cei doi dusmani declarati improscandu-se in fata telespectatorilor cu cele mai murdare afirmatii.

Asadar, in locul unei dezbateri de idei, a unor lupte de programe, capitol la care Gino detine un considerabil avans, presedintele Nationalului facandu-si public programul de redresare a fotbalului romanesc spre deosebire de adversar care-l pastreaza ca pe un as in maneca, am avut parte de un duel suburban in care figura actualului presedinte a iesit destul de sifonata.

Relativ la numele posibilului presedinte, lucrurile se complica din cauza viciul de statut - la scorul de 8-8, scrutinul se repeta astazi pana la stabilirea invingatorului.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania