Afaceri de la zero

Roland Garros sta sub semnul incertitudinilor

29.05.2000, 00:00 Autor: Alexandru Dida


Publicul francez, prezent in numar mare ieri la Roland Garros, arena care va gazdui cea de-a 69-a editie a Internationalelor de tenis ale Frantei, a asteptat cu mare nerabdare aparitia noului idol, Andre Agassi, castigatorul turneului masculin de anul trecut. Daca americanul va fi prezent pe tabloul masculin (cap de serie 1), logodnica sa Steffi Graf, cea pe care, se spune, acesta a cucerit-o anul trecut chiar in Orasul luminii si al indragostitilor, va putea fi vazuta cel multt in tribuna, ea retragandu-se din activitate in toamna trecuta.

Printre absentele de pe tabelul feminin sunt de semnalat cele ale germancei Anke Huber (accidentata la tendonul lui Achile) si americancei Serena Williams (rana la genunchi). Daca mai punem la socoteala ca primele doua favorite, Martina Hingis si Lidsay Davenport au evitat, din cauza unor recente accidentari, sa concureze la Roma, respectiv Berlin, pentru a fi prezente la Paris si ca Monica Seles, Arantxa Sanchez si Conchita Martinez, si ele cu sanse la victorie, avem in fata un tablou nu prea placut.

In ceea ce priveste participarea romaneasca, sortii au decis: la feminin - Irina Sparlea - Marta Marrero (Spania), Catalina Cristea - Adriana Gersi (Cehia) si Ruxandra Dragomir - Karina Habsudova (Slovacia); la masculin - Andrei Pavel - Albert Portas (Spania) si Adrian Voinea - Michael Chang (SUA).

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania