Afaceri de la zero

Targ finlandez pentru confectiile romanesti

29.08.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Firmele romanesti au participat in Finlanda in perioada 26 - 28 august, in cadrul unui pavilion national organizat de Ministerul Industriei si Comertului (MIC) la targul International de Confectii "Muoti 2000", informeaza MIC.

Pe o suprafata de 18.000 mp, circa 300 societati din Finlanda (70% din firmele participante), Germania, Suedia, Danemarca, Italia, China, si Romania expun confectii textile, tricotaje, tasaturi, imbracaminte sport, articole de lenjerie, ciorapi, accesorii textile.

Pe o suprafata de 30 mp expun 6 societati comerciale: Romanoexport, International Conf., Pasmatex, Tuvic Impex, Modconf, Sport Ancada. Au fost expuse confectii de dama si de barbati, tricotaje, articole de imbracaminte sport, bluze si camasi, ciorapi, articole de pasmanterie.

Delegatia romana a avut, in aceasta perioada, o intalnire cu directorul Federatiei Prelucratorilor de Textile si Imbracaminte din Finlanda, cu care ocazie s-a convenit organizarea unei vizite in Romania a conducerii federatiei, in vederea identificarii de posibilitati concrete de cooperare intre federatiile de profil si firme din cele doua tari.

In zilele urmatoare delegatia romana va participa la seminarul "Promovarea exporturilor romanesti in Finlanda", organizat de World Trade Center din Helsinki.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania