Afaceri de la zero

www: Servicii de consultanta pentru firmele din industria lemnului

31.08.2000, 00:00


Firmele romanesti din industria lemnului pot beneficia de servicii de consultanta si evaluare oferite de Institutul Nationalal Lemnului (INL).

INL efectueaza cercetari in domeniile protectiei si uscarii lemnului, adezivilor, materialelor de finisare a lemnului, construtii de mobilier, usi-ferestre, case din lemn, executarea de incercari pentru testarea si omologarea diverselor materiale si produse utilizate sau realizate in industria lemnului.

INL mai ofera proiecte privind modernizari si dezvoltari de intreprinderi; documentatii de executie complete pentru intreprinderi din domeniile exploatarilor si drumurilor forestiere, industriei de prelucrare a lemnului si pentru instalatii si constructii aferente.

Domeniile de activitate ale INL: fabrici de cherestea, furnir, placaj, placi din aschii, placi din fibre de lemn si industria mobilei, case din lemn, usi-ferestre, exploatari busteni, drumuri forestiere, protectia mediului, centrale termice functionand cu combustibil lemnos pentru intreprinderi industriale si/sau incalzire urbana.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania