Anuarul Caselor de Avocatura 2012

Pentru a realiza un produs pe care il consideram util atat avocatilor, cat si mediului de afaceri, Anuarul Caselor de Avocatura a ramas fidel ideii de start: scanarea si publicarea informatiilor relevante pentru piata avocaturii, tinand cont de criterii clare de evaluare si diferentiere intre jucatori. Iar in cinci ani piata a inceput sa se contureze inclusiv pentru cei din exterior.

Acest anuar isi propune sa clasifice firmele si avocatii doar dupa cifre - numarul de avocati inregistrati la barou si rezultatele financiare conform declaratiei de venit depuse in martie la Administratia Financiara. Noi nu putem evalua calitatea sau solutiile oferite de catre avocati clientilor lor. Aceasta sarcina le revine clientilor care platesc facturile din care rezulta cifra de afaceri. Iar pana la urma, pentru o publicatie cu profil financiar, cifra este cea mai relevanta.
Anuarul Caselor de Avocatura prezinta principalele case de avocatura si informatii esentiale despre istoria companiilor, fondatorii acestora si componenta actuala a echipelor de avocati.
Comandati anuarul la pretul de 30 de lei.

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.




AFACERI DE LA ZERO