Auto

Edy Spedition cumpară 65 de camioane Mercedes-Benz

27.07.2010, 14:00 97

Edy International Spedition, unul dintre ce mai mari jucători depe piaţa de transport şi logistică, a achiziţionat 18 camioaneMercedes-Benz Atego, 17 vehicule comerciale Mitsubishi Fuso Canter(brand ce aparţine de grupul Daimler AG) şi 30 de camioaneActros.

Noua flotă a fost achiziţionată în sistem leasing operaţionalprin intermediul Mercedes-Benz Financial Services, divizia definanţare a grupului german.

"2010 este pentru grupul edy un an al oportunităţilor, aldezvoltării şi al investiţiilor. Poziţia financiară solidă, echipaprofesionistă de management şi eforturile întreprinse în ultimiidoi ani ne permit sa avem încredere in dezvoltarea grupului chiarşi în contextul economic actual. Planurile noastre de dezvoltarepentru anul acesta includ printre altele reînnoirea şi extindereaflotei, iar licitaţiile organizate în ultima perioadă confirmădeterminarea noastră în această direcţie, " a declarat FlorinGontariu, Chief Operating Officer al edy Group.

Edy International Spedition este cel mai mare tranportator demărfuri generale din Romania - cu peste 1.500 de angajaţi, o cifrăde afaceri de peste 235 milioane de lei în 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO