Burse - Fonduri mutuale

Mădălina Oana Cocan, acţionar majoritar al Agroserv Măriuţa, compania din spatele brandului Lăptăria cu Caimac, vinde acţiuni de 2,7 milioane de lei

Mădălina Oana Cocan, acţionar majoritar al Agroserv...

Autor: Eduard Ivanovici

03.02.2022, 10:34 6322

Agroserv Măriuţa (MILK), societate care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, a raportat la Bursa de Valori Bucureşti vânzarea unui pachet de 270.000 de acţiuni, la un preţ de 10,0057 lei pe unitate, suma totală depăşind astfel 2,7 milioane de lei.

Tranzacţiile au fost realizate de Mădălina Oana Cocan, cofondator, director de marketing şi acţionar majoritar al companiei, ajungând acum la o deţinere de circa 67,5% din Agroserv Măriuţa, în valoare de aproximativ 73,3 milioane de lei.

Mădălina Cocan a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, obţinând licenţa în marketing. Ulterior a urmat studiile de masterat în marketing la Oxford Brookes University din Oxford, Regatul Unit. Cofondatoarea Agroserv şi-a început activitatea la JTI Romania ca brand equite associate.

Între 2011 si 2014 a făcut parte din echipa PURATOS PROD Romania, initial în calitate de product manager în departamentul de marketing al companiei, ulterior ca marketing manager pe Romania. În 2017 s-a alăturat echipei Agroserv Măriuţa. În prezent este responsabilă de strategia de marketing a companiei şi de poziţionarea în piaţă a mărcii Lăptăria cu Caimac.

Societatea creată de Mădălina Oana Cocan şi Adrian-Paul Cocan a debutat pe piaţa AeRO a bursei româneşti la jumătatea anului trecut, acţiunile apreciindu-se cu 0,3% în ultimele şase luni, pe tranzacţii de 16,1 milioane de lei. De la începutul anului, acţiunile sunt pe minus cu 3%, pe un rulaj de 4,8 milioane de lei.

Valoarea de piaţă a Agroserv Măriuţa ajunge la 108,6 milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO