Business Construct

Dezvoltatorul de spaţii logistice CTP Group, prezent şi în România, vrea să-şi dubleze până la sfârşitul deceniului portofoliul de parcuri din Europa Centrală şi de Est, până la 20 mil.mp, mizând pe venituri anuale din chirii de 1 mld.euro

Dezvoltatorul de spaţii logistice  CTP Group, prezent...

Autor: Roxana Rosu

13.04.2023, 13:38 176

 

 

Dezvoltatorul de spaţii logistice  CTP Group, prezent şi în România,  şi-a propus să dubleze dimensiunea reţelei sale de parcuri logistice până la 20 de milioane mp GLA (suprafaţă închiriabilă) până la sfârşitul deceniului, pe fondul previziunilor privind cererea puternică de spaţii industriale şi logistice în Europa Centrală şi de Est.

CTP are în present un portofoliu de 10,5 milioane mp, din care 2,5 milioane mp în România, în Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara. Compania este prezentă şi pe pieţele din Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, Serbia şi Bulgaria, precum şi Germania, Austria şi Olanda.

"CTP crede de mult timp în potenţialul CEE şi nu există nicio îndoială că o combinaţie de baze economice puternice, mega tendinţe globale emergente - cum ar fi creşterea nearshoring-ului - şi dinamica pieţei imobiliare înseamnă că regiunea CEE va continua să aibă performanţe superioare pieţelor mai dezvoltate din Europa, determinând o cerere suplimentară de spaţii logistice şi industriale. CTP este perfect poziţionat pentru a răspunde acestei cereri, având o importantă rezervă de terenuri de dezvoltare în întreaga regiune, care ne va permite să ne dublăm GLA până la sfârşitul deceniului, dezvoltând şi operând spaţii industriale şi logistice extrem de sustenabile şi orientate spre client, pe care le cer ocupanţii moderni.", a declarant Remon Vos, CEO al CTP.

Grupul are o rezervă de terenuri de 20 de milioane mp, unde îşi propune să dezvolte încă 10 milioane mp de spaţii logistice până în 2030, generând venituri anuale din chirii de 1 miliard de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO