Business Construct

Elmas Braşov trimite 15% din lifturi la export

Elmas Braşov trimite 15% din lifturi la export

Autor: Laurentiu Cotu

26.09.2014, 00:05 302
Producătorul de ascensoare Elmas Braşov esti­mează o creştere cu 5-7% a volumului vânzărilor în acest an faţă de 2013 şi mizează pe un avans şi la export până la 15% din cifra de afaceri, faţă de 7-8% anul trecut, pe fondul creşterii capacităţii de producţie.
 
„Anul acesta putem atinge un volum de ascensoare livrate şi montate în creştere cu 5-7% faţă de anul 2013. La export s-au livrat în cursul anului 2014 ascensoare Elmas de mare capacitate, ascensoare auto şi ascensoare de marfă, pentru diferite destinaţii precum showroom-uri auto, clădiri de birouri sau clădiri rezidenţiale“, a declarat Marius Paraipan, brand manager la Elmas Braşov.
 
Compania a livrat pe piaţa locală ascensoare de persoane şi de marfă pentru proiecte din domeniul medical, rezidenţial, hotelier, office, centre comerciale şi ascensoare  personalizate pentru clădiri de patrimoniu.
 
„Într-un proiect important din zona Cotroceni au fost montate până acum 12 ascensoare, iar anul viitor vor fi livra­te şi montate încă 14 ascensoare“, a afirmat Marius Paraipan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO