Business Hi-Tech

Canadienii de la OSF Global ajung la şapte birouri în România, după ce deschid un centru de dezvoltare software la Craiova

Canadienii de la OSF Global ajung la şapte birouri în...

Autor: Roxana Rosu

28.03.2018, 10:02 973

Compania canadiană de IT OSF Global a deschis un nou biroul, la Craiova, şi va reloca echipa de la Piteşti într-un sediu mai mare, ajungând la şapte centre pe plan local, parte a strategiei de extindere la nivel naţional.

“Ca parte a strategiei noastre de expansiune, luna aceasta am deschis un nou birou în România, la Craiova, iar echipa de la Piteşti va fi relocată într-un spaţiu mai încăpător. Una dintre valorile organizaţiei noastre este ‘Work from anywhere, deliver everywhere’ ne caracterizează pe deplin, focusul nostru fiind in primul rând pe rezultatele angajaţilor, si nu pe locaţia din care aceştia îşi desfaşoară activitatea. Astfel, toţi angajaţii noştri au posibilitatea de a lucra remote, având un program de lucru flexibil care le oferă oportunitatea de a avea un echilibru între timpul petrecut la muncă şi viaţa personală. Însă pentru a ajunge la acest echilibru şi a oferi o astfel de flexibilitate, un aspect important este şi crearea unui spaţiu de lucru în care angajaţii noştri pot interacţiona face-to-face, pentru a se cunoaşte mai bine.” a declarat Gerard Szatvanyi, Preşedinte şi CEO, OSF Global.

Obiectivul pentru fiecare dintre birourile noi deschise este atragerea a câte 100 de angajaţi. Ambele birouri au fost proiectate şi amenajate în conformitate cu brandul OSF Global de studioul de arhitectură HTO, reprezentat la inaugurarea biroului din Piteşti de către arhitectul Gianni Nicu.  

Compania are în prezent peste 650 de angajaţi care lucrează în 23 de locaţii din 13 ţări pe 4 continente, fiind specialziată în dezvoltarea de soluţii cloud şi eCommerce. Dintre totalul angajaţilor, în jur de 400 se află în România.

Drept consecinţă a expansiunii rapide, OSF Global plănuieşte întărirea forţelor şi la birourile din America de Nord, Europa de Vest si Asia, şi caută oameni cu experienţă dispuşi să se relocheze.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO