Business Hi-Tech

Distribuitorul Logicom vine in Romania atras de afacerile Cisco

17.09.2007, 17:46 117

Compania cipriota de distributie IT&C Logicom vizeaza pozitia de principal distribuitor al echipamentelor de comunicatii produse de compania americana Cisco pe piata locala.
"Logicom este principalul distribuitor al echipamentelor Cisco in aproape toate regiunile in care opereaza si ne-am propus sa realizam acelasi lucru si in Romania", a declarat pentru ZF George Popescu, general manager al Logicom Romania. Cisco Romania, care lucreaza cu mai multi distribuitori, a estimat anterior la 100 mil. euro cifra de afaceri in acest an. Logicom si-a inceput oficial in aceasta luna operatiunile in Romania, dupa ce a analizat noi posibilitati de extindere propuse de reprezentantii Cisco.
"Cisco ne-a prezentat oportunitatile oferite de pietele din Romania, Ungaria si Bulgaria si dupa investigatii atente ale acestora am decis sa continuam. Avem incredere, in ceea ce priveste Romania, in potentialul de crestere al pietei de IT&C, pe fondul unei importante cresteri economice", a precizat Nicos Kyriacou, general manager pentru operatiunile din Europa ale Logicom. Logicom Group si-a propus pentru acest an o cifra de afaceri de 325 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO