Business Hi-Tech

Motorola Mobility şi Cosmote România a prezentat smartphone-ul Motoluxe

Motorola Mobility şi Cosmote România prezintă smartphone-ul Motoluxe

Autor: Claudiu Ilioiu

29.03.2012, 17:25 384

Motorola Mobility şi Cosmote România prezintă smartphone-ul Motoluxe care are 9,8 mm grosime şi o greutate de 110 grame.

Motoluxe are o cameră digitală de 8MP cu auto focus şi o cameră frontală de tip VGA. Teminalul vine cu intefaţa MotoSwitch, o particularitate de la Motorola care îi permite telefonului să ştie cu cine vorbeşti şi ce aplicaţii utilizezi şi este prevăzut cu Social Graph şi Activity Graph.

Smartphone-ul dispune de tehnologie GPS, poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth, are port USB şi permite accesul la Android Market.

Motoluxe este disponibil în magazinele Cosmote şi Germanos la preţul de 29 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL pe o durată de 2 ani şi include 2,5 GB trafic de date, 500 de minute naţionale şi internaţionale către anumite destinaţii, 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 500 de MMS-uri în reţea şi 3000 de minute în reţeauna Romtelecom, pentru 55,8 euro/lună (TVA inclus).Terminalul poate fi achiziţionat şi fără abonament la preţul de 999 lei (TVA inclus).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO