Business Internaţional

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi
08.09.2014, 09:56 244
Obama va expune planurile pentru extinderea campaniei militare a SUA în Siria
 
Preşedintele Barack Obama va expune săptămâna aceasta planurile pentru a extinde campania militară a SUA împotriva grupării teroriste Statul Islam, potrivit oficialilor americani.
 
Companiile americane sunt competitive internaţional, însă forţa de muncă nu
 
Sunt Statele Unite ale Americii competitivi internaţional? Companile americane da, însă angajaţii nu. Aceasta este cea mai importantă concluzie la care s-a ajuns în urma unui sondaj al Harvard Business School care analizează mediul de afaceri american.
 
General Motors vrea să producă o maşină care se conduce aproape singură şi care poate comunica cu alte autovehicule pentru a evita coliziunile
 
General Motors intenţionează să lanseze până în 2016 o serie de maşini dotate cu pilot automat şi un sistem de comunicaţii prin Wi-Fi, care va permite comunicarea între vehicule, cu scopul de a evita coliziunile. Această decizie intensifică cursa între cei mari mari producători auto de la nivel global de  a construi maşini care se conduc aproape singure şi care pot comunica între ele pentru a evita potenţiale accidente. 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO