Business Internaţional

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi
11.09.2014, 10:00 219
Preşedintele Obama a autorizat declanşarea atacurilor aeriene în Siria
 
Preşedintele Obama a autorizat declanşarea atacurilor aeriene în Siria şi a prelungit o companie de bombardare a Irakului pentru a “risipi şi în cele din urmă distruge” militanţii islamici, care au decapitate doi jurnalişti americani.
 
Sony va difuza peste 20 de programe TV, printre care şi MTV şi Nickelodeon, prin intermediul serviciului de televiziune online
 
Sony a luat o decizie privind serviciul propriu de televiziune online. Programe precum MTV, Nickelodeon şi alte 20 de programe ale grupului media american Viacom vor putea fi accesate pe device-urile mobile ale utilizatorilor.
 
Twitter îşi scoate la vânzare datoriile sub formă de obligaţiuni convertibile
 
Twitter plănuieşte să strângă circa 1,5 miliarde de dolari din vânzarea datoriilor companiei, cu scopul de a sprijini trendul ascendent al site-ului de socializare. Compania cu sediul în San Francisco a anunţat că oferă obligaţiuni convertibile în două tranşe a câte 650 de milioane de dolari. 
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO